.
  Köszöntelek az oldalon: Te most Magyarország egyetlen Marc Márquezzel foglalkozó rajongói oldalán jársz. Sok mindent megtudhatsz a MotoGP tehetséges versenyzőjéről, aki a Repsol Honda csapatát erősíti. Híreket, infókat és képeket találhatsz, ha az oldalon böngészel. Köszönöm, hogy benéztél és remélem, hogy ezáltal sokan lesznek akik megszeretik Marc-ot és a "kétkerekű versenyzés" világát. Kellemes időtöltést kívánok az oldalon, és ha tetszett, nézz be máskor is!  
.
.
Marc Márquez: "If you're scared, you cannot be fast. Sometimes you know you are on the limit and you know it's dangerous - if you crash you get injured. You try to forget this. I never feel scared."

 

 
Marc Márquez
1993. február 17-én született Cerveraban, Spanyolországban. Imádja a motorokat, az elsőt pedig négy éves korában kapta a szüleitől Rosertől és Juliàtól. Öccsét Alexnek hívják és Ő is versenyez. 2010-ben valóra vált az álma, ugyanis a 125cc világbajnoka lett. 2011-ben a Moto2-ben kezdte el az első szezont, majd 2012-ben 9 versenyen győzött, Ausztráliában pedig megszerezte a világbajnoki címet. 2013-ban debütált a MotoGP-ben a Repsol Honda csapattal. A második versenyen megszerezte első győzelmét, majd még ebben az évben a címet is. 2014 mágikus év volt. Egymás után 10 győzelem, majd a végén 13 pole és 13 győzelemmel újra megnyerte a címet.
További információkért kattints ide!

 

 
Következő futam
San Marinó-i Nagydíj
Időpont: 2016. Szeptember 11. 14:00
Hivatalos név: Misano World Circuit
Helyszín: Misano Adriatico
Egy kör: 4226 m
TV: DigiSport 1/2/3

 
Ajánlott oldalak
 
       

Nagyszerű oldalak, csodás szerkesztőkkel! :)

         
         

Még 5 hely van!

 
Írd meg a véleményedet

Ne hirdess! Cserét itt kérhetsz. 
Youtube csatorna


Készítettem egy youtube csatornát az olyan videók számára, amiket Marc általában facebookon oszt meg. Mivel azok eléggé lassan töltődnek be az oldalra beillesztve és méretezésnél sem valami esztétikus, így ezt találtam megfelelő megoldásnak.

A legutóbb feltöltött videó mindig fentebb látható.

 
Twitter / Instagram

 
Oldal információk

 látogató van jelenleg az oldalon

● Nyitás: 2015. május 11.
● Téma: Marc Márquez, MotoGP
● Kategória: Autó-Motor
● Szerkesztő: Merci (E-Mail)
● Szolgáltatók: G-Portál; So Sugary
● Kódok: Nikkii; Framework; GF; Linda
Az oldalon lévő cikkek forrásai

Az oldal nem áll kapcsolatban senkivel, ez csak egy rajongói oldal!

 

 

Marc blogja

Vakáció, edzés és Ausztria - Marc blogja

2016.08.12. 23:58, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Hello.

Visszatértünk! Hogy telt a ti szünetetek? Én az otthonomhoz „közel” töltöttem el ezt az időt, most ezt szerettem volna inkább, tavaly ugyanis Ibizán voltam. Ezúttal úgy döntöttem, hogy kicsit lejjebb megyek a déli területekre, így egy nagyszerű hetet töltöttem el a barátaimmal Mojácar-ban, Almería-ban. Csodálatos hely, így megéri ellátogatni oda, ha még nem voltál.

Pihentető napok voltak, egy teljes hét, ami mindig jó dolog. Élveztem a napsütést, a helyi konyhát és a legjobb dolog, hogy a barátaimmal is eltölthettem egy kis időt.

Múlthéten visszatértünk az edzésekhez, hogy a legjobbak legyünk az Osztrák Nagydíjra. Emiatt elvégeztem néhány Supermoto és Dirt Track edzést. Ezen kívül a szülőhelyemen is kerékpároztunk, a testvéremmel Alexxel. Szombaton részt vettem a Rodi Dirt Track Cup-on is L’Albí-ban, de ezúttal csak nézőként. Mint tudjátok ez a sport is az egyik szenvedélyem.

Már itt vagyunk Ausztriában és részt fogok venni egy eseményen is Graz-ban. Ha itt vagytok, akkor gyertek el Ti is!

Hamarosan beszélünk!
Marc Márquez"

Már nagyon hiányoznak a versenyek - Marc blogja

2016.07.08. 14:08, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Sziasztok!

Már nagyon hiányoznak a versenyek! A megszokott két hét helyett, most három hetet kaptunk, hogy felkészüljünk a következő versenyre. Jó dolog számomra, hiszen így van egy kis szabadidőm, hogy azokkal az emberekkel lehessek, akik a legkedvesebbek számomra. Sok mindenre volt még időm és nagyon jól éreztem magam.

Múlt szombaton például rész vettem azon az esti versenyen, amit mi szerveztünk a Catalunya pályán, az „SOS Gyermekfalu” számára, a Laps for Life 93 keretében. A hátrányos helyzetű gyerekek miatt versenyeztünk, amit nagyon élveztem és örülök, hogy ezt több 100 emberrel együtt tehettem meg. Köszönet jár Mindenkinek, aki eljött!

A többi időmet Cervera-ban töltöttem, ahol a testvéremmel kerékpároztunk és BMX-eztünk. Eltöltöttem egy kis időt az egyik barátommal, José Luissal is, aki nyári táborokat szervez olyan gyerekek számára, akik motocross versenyzők szeretnének lenni. A fiatal tehetségek itt Spanyolországban nagyon lenyűgözőek.

Hétvégén lehetőségem volt arra, hogy nyugodtan megnézzem a Forma-1-es futamot és micsoda show volt Ausztriában. Gratulálok Hamilton győzelméhez!

Hamarosan beszélünk!
Marc Márquez"

Forgatási nap Cerdanya-ban - Marc blogja

2016.06.29. 20:40, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Helló mindenkinek!

Még mindig fáradtnak érzem magam a Holland nagydíj után, de boldog és elégedett vagyok az eredmény miatt. Múlthét hétfőn egy nagyszerű napunk volt. Cerdanya-ban töltöttünk egy napot a Repsol csapat versenyzőivel. Hogy őszinte legyek, még nem árulhatok el túl sok mindent erről, de hamarosan Ti is megtudjátok: egyébként nagyszerű volt a forgatás a Trial-os versenyzőkkel, illetve Dani-val, valamint a Repsol Bravo 3 műrepülő csapatával.

Ez egy új élmény volt számunkra, hiszen még sosem forgattunk így együtt, főleg nem egy ilyen csodás helyen, mint Cerdanya. Megtiszteltetés volt számomra, hogy el tudtunk tölteni egy kis időt a többi csapattársunkkal, akik profik a saját sportágukban. Amikor összejövünk, mindig nagyon jól szórakozunk. Gondolom, már szeretnétek tudni, hogy mit is csináltunk, de nem kell olyan sokat várnotok.

Assen-re visszatérve: minden pozitívan alakult. Szerencsére jó tanácsokat kaptam a csapattól, hogy hogyan is kezeljem az ilyen fajta nehéz versenyeket, így sikerült újra pontokat szereznem. Azt hangsúlyozták, hogy jobb az, ha óvatos vagyok, minthogy kockáztatok és a végén 0 pontot szerzek. Úgyhogy megfogadtam a tanácsokat! Hehehe…

A körülmények nagyon kemények voltak, így elemeznünk illetve meg is kellett értenünk a versenyt. Fontos volt, hogy ne kockáztassunk és kerüljünk el mindenféle incidenst.

Szeretnék köszönetet mondani Tino Martino-nak azért, hogy a szombati időmérő edzésen elszenvedett bukásom után elvihettem a robogóját. Már akkor megköszöntem, mikor eljött a boxba a motorjáért, de a legkevesebb, amit tehetek, hogy nyilvánosan is megköszönöm.

Nem szeretnék anélkül elbúcsúzni, hogy ne hívnálak meg Titeket arra az eseményre, ami szombaton kerül megrendezésre a Catalunya pályán, ahol lehetőség lesz majd megtenni pár kört, egy jó cél érdekében. Természetesen én is ott leszek és kiveszem a részem. Ha szeretnél ott lenni, akkor iratkozz fel az alábbi linken. Ott találkozunk!

Marc Marquez"

Ausztriából - Marc blogja

2016.06.15. 22:47, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Sziasztok!

Nagyon mozgalmas hetem volt, egy pillanatra sem álltam meg. A világbajnokság során most van az a pont amikor „pihenhetünk” egy kicsit, de ilyenkor leginkább valamilyen más tevékenységgel foglalkozunk.

Múlthéten volt olyan szerencsém, hogy megkaptam a Gaudí Gresol díjat, illetve eltöltöttem egy kellemes estét a barátaimmal Manel Fuentes-el és Jordi Cruzzal. Vasárnap a testvéremmel együtt ismét kaptunk egy díjat Sant Guim de Freixenet-ben. Megtiszteltetés volt számomra!

Most lehetőségem volt arra, hogy a barátaimmal is eltöltsek egy kis időt, ami megfizethetetlen a számomra. Ez egy nagyszerű alkalom volt, hogy láthattam őket, hiszen a szezon során nem könnyű összehozni a találkozókat.

Egyébként éppen Ausztriából írok Nektek, ahová tegnap érkeztem meg. A Red Bull Ring-et fogjuk ellenőrizni, hiszen ez egy új pálya. Tavaly egy promóciós esemény miatt voltam itt, idén azonban megváltozott a pálya és a Honda utcai motorjával fogjuk kipróbálni. Megszoktuk, hogy MotoGP gépekkel versenyzünk, így az utcai motor egy teljesen más élmény lesz a számunkra.

Montmeló után visszatérünk a rendszeres edzésekhez, hiszen ez a legfontosabb, így miután hazaértem Ausztriából, én is elkezdem a teljes értékű felkészülést.

A legjobbakat,
Marc"

Mindig emlékezni fogunk rád! - Marc blogja

2016.06.09. 22:43, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Sziasztok!

Egy dolog biztos: Az igazság az, hogy ez a hétvége sokkal másabb volt, mint amiket eddig átéltem. Egy csapattárs és barát elvesztése megérintette az egész közösséget. Ez egy nagy csapás volt számunkra, és szeretném őszinte részvétemet küldeni Luis Salom családjának. Mindig emlékezni fogunk rá. Ő egy harcos volt és örökre a szívünkben marad.

Ami az eredményeket illeti, jól mentek a dolgok, különösen, ha figyelembe vesszük azt, ami tavaly történt. Győzni szerettem volna a rajongóim előtt, de végül nem sikerült befejeznem a versenyt. Ezúttal viszont második lettem és sikerült szereznem 20 pontot. A hétfői teszt is segíteni fog nekünk, hogy megoldást találjunk a jövőre nézve.

Szeretném megköszönni a Trial csapattagoknak, Toni Bou-nak, Takahisa Fujinami-nak, és Jaime Busto-nak, hogy meglátogattak minket. Úgy gondolom, hogy jól érezték magukat és még szerencsét is hoztak nekünk, így jó eredményt értünk el: két dobogós helyezés.

A szezon legnehezebb része véget ért. Az elmúlt 2 évben az első négy verseny nagyon nehéz volt, de ezúttal úgy hagyjuk el Montmeló-t, hogy vezetjük a bajnokságot.

Most két hetünk van arra, hogy felkészüljünk a következő futamra. Jövő héten Ausztriába utazunk a pálya miatt. Felkészültnek kell lennünk a következő versenyekre, hiszen fontos, hogy a szezon második felében is esélyesek maradjunk a világbajnoki címre.

A legjobbakat,
Marc"

Ez a nagydíj más ütemben zajlik - Marc blogja

2016.03.15. 23:01, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Sziasztok!

A múlt hetem egy kicsit zsúfolt volt, hiszen meg kellett felelnem a szponzori kötelezettségeknek, valamint az edzések sem maradhattak el. Az elmúlt napok szokatlanok voltak, mert a testvérem, Alex Katarban volt, így egyedül kellett edzenem. Volt egy kis időm, így a kerékpározás mellett döntöttem: a képen (Katt!) a kedvenc versenyem, a Hinvernal BTT látható, amin minden évben elindulok.

Az első futamot azért szeretem, mert a reggeleket a csapatommal tölthetem, úszhatok és pihenhetek egy kicsit, hiszen délig nem is megyünk ki a pályára. Ez a nagydíj teljesen más ütemben zajlik. Én örülök annak, hogy ezzel a futammal kezdődik a világbajnokság, hiszen kipihenhetjük magunkat mire pályára kell gurulnunk. Szerintem az időeltolódás sem okoz nagy problémákat.

Doha-ban (Katar fővárosa) egy szállodában vagyunk, ami kocsival 20 percre van a pályától. Az odafelé vezető úton van egy kis forgalom, de ez visszafelé már nem jellemző, hiszen akkor már kora reggel van. A város minden évben változik: két év alatt sosem mentünk ugyanazon az útvonalon, mert mindig építkeznek valahol. Nyitva kell tartanunk a szemünket, ha nem szeretnénk eltévedni.

Az elsődleges dolog most az, hogy készen álljunk a versenyre, illetve versenyképesnek kell maradnunk az egész szezon során. Ezek után az a fontos, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el az első versenyen és reméljük, hogy most sokkal jobbak leszünk, mint tavaly. Nem lesz könnyű, de szeretnénk a dobogón kezdeni a szezont.

A legjobbakat,
Marc"

Egy nap a Repsol Technológiai Központjában - Marc blogja

2016.03.12. 22:24, Merci | © Saját fordítás!
Címkék: Marc blogja

"Helló Mindenkinek!

A héten lehetőségem volt eltölteni egy napot a Repsol Technológiai Központjában, Móstoles-ben. Ez volt a harmadik alkalom, hogy itt jártam, az utóbbi azonban már elég régen volt, még 2012 végén, miután megnyertem a Moto2-es világbajnokságot. Jó látni azokat a termékeket, amiket használunk a világbajnokság során, gondolok itt a benzinre és a kenőanyagokra.  A kutatások során rájövünk, hogy mennyi munka is folyik a színfalak mögött.

Hosszú napunk volt nagyszerű pillanatokkal, a nap végén pedig az alkalmazottakkal is tudtunk beszélgetni. Jól szórakoztunk azokon a kísérleteken is, amiket közelről láthattunk, érdekes volt a termékek különböző reakciója, amikor összekevertük őket.

Az egyik legjobb időtöltés azonban még is az volt, amikor Twitteren interjút készíthettünk Veletek. A Periscope alkalmazást már ismertem, hiszen azt már párszor használtam, most azonban a Twitter új funkcióját alkalmaztuk.  Ez egy igazán szórakoztató módja volt annak, hogy Veletek beszélgethettünk. Hamarosan lesz egy „Kérdezz-Felelek” (#AskMarc), ezúttal a Youtube-n!

Most itt az ideje, hogy Katarra gondoljunk, hiszen végre kezdődik a világbajnokság! Lesz még néhány esemény a szponzorokkal, de a legfontosabb dolog az edzés, illetve a pihenés. Kedden már Katarban leszünk, ezúttal egy kicsit korábban, mint a többi GP esetében.

A világbajnokság már mindjárt itt van!

A legjobbakat,
Marc"

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 


READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu    *****    STARSTABLE Online csatlakozz te is egy remek közösséghez! Daisy BLOG    *****    Érdekelnek a zenei újdonságok? Kattints! ⏵ Popusz: Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több.    *****    Halihó! Néhány újdonság a G-Portál Histórián! Toljuk meg az év végét, kovácsoljunk közösséget ismét! Csatlakozol? :)    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!